Nu närmar det sig skidpremiär på Billingen

Idag har det tydligen spårats på Billingen. Jag tror det är 5:an som är spårat. Jag har inte varit uppe själv och tittat, men kan tänka mig att det är helt okej. Men ta helst ett par ”fulskidor” för jag tror det kommer vara en del genomslag. Jag var uppe och tittade till berget en sväng nu i kväll och kanonerna går för fullt. Hoppas det går att åka i morgon också!

Igår blev det ett löppass i mina Salomon vinterskor. De är grymma. Sen efter detta drog jag ner till gymmet. Men idag har det inte blivit något tränat. Vi har nämligen varit i Sunne och gratulerat mitt barnbarn Signe. Hon är en riktigt liten söt tjej. Hon underhöll oss i några timmar innan vi drog hem igen. I Sunne snöade det för fullt hela dagen när vi var där och det kom nog ca 10 cm medans vi var där. Det snöade hela vägen hem, ända till Mariestad, men i Skövde var det betydligt mindre.

När Ingela gick ut och hämtade tidningen i fredags morse så satt det en ovanlig gäst vid vår garageuppfart, ca 10 meter från brevlådan. Hon smög in igen och hämtade mobilen för att ta kort men då blev fågeln orolig och började gå iväg. Bilden är tyvärr dålig men är det någon som ser om det är en orre eller tjäder (vår gissning) så skriv en kommentar. Coolt, vi har aldrig haft en sådan typ av fågel så nära här.

Vår fågel

Spår efter fågel

1 Responses to Nu närmar det sig skidpremiär på Billingen

  1. Jan Andersson skriver:

    Den där tjädern har rört sig en hel del i Folkets Park med omnejd. Tror att Skaraborgs Allehanda skrev om den 2016. Verkar inte aggressiv men kan ändå skrämmas en del. Den sätter sig gärna uppe på biltak, balkonger och andra ställen där man inte förväntar sig att se en sådan fågel. Bra om han håller sig på ”gräddhyllan” nu. Kanske du bjuder på ”tjäder-stek” så småningom… 😉

Lämna en kommentar