Ett löppass ihop med IFKs ungdomar

Idag har jag varit med på IFKs ungdomsträning. Jag tänkte jag skulle vara med för att se lite hur det går till. Det var roligt att se att de var så många som var med och sprang. Vi sprang reflexspåret på Billingen. Detta är ett spår som går på en massa småstigar och som är uppmärkt med små reflexer som sitter på träden. Idag hade nästan alla pannlampor så det lyste riktigt fint i skogen.

Spåret är ett väldigt kuperat spår så jag och några andra sprang med stavar. Jag tycker det är ett bra sätt att springa med stavar för då får fler kroppsdelar arbeta och det blir ganska likt skidåkning. Nu fick jag chansen att prova min nya pannlampa. Den lyste riktigt bra och den satt bra på huvudet. Jag var nere på 30K och gjorde inköpet idag. Det blev en LedX lampa.

Mitt nya inköp

Nu närmar det sig lite julledighet och det ska bli riktigt skönt. Idag var vi och handlade all mat inför julen och det är mycket folk som trängs i affärerna. Skönt att vara klar med julhandlandet nu för det lär bli mer och mer folk i morgon och på lördag. I morgon är det dock jobb även om vi planerar att sluta lite tidigare och gå till gymmet. Därefter blir det nog en god middag på stan.

Lämna en kommentar