En bra träningsdag trots att vi inte har snö i Skövde

Idag fick jag till en ganska bra träningsdag. Jag förlängde min lunch på jobbet idag och drog iväg på en löprunda istället. Det blev ett pass på lite drygt 40 minuter och ett tempo på 5,05 vilket är okej för mig. Efter jobbet så åkte Ingela och jag till Actic och körde ett riktigt bra styrkepass. Så denna dagen är jag ganska nöjd med:-) Jag ska också tillägga att när jag springer så har jag inga känningar i varken vader, häl eller baksida lår och det är inte så vanligt. Jag kan kanske träna löpning regelbundet framöver.

I morgon är det skidtävling, Konstsnöracet, på Billingen. Kom gärna upp och titta på IFKs ungdomar när de åker skidor i morgon kväll. De kommer att åka på vår konstsnöslinga som i dagsläget är nästan 1400 meter. Jag ska vara funktionär och även hjälpa till med vallning om det behövs.

Vi skulle även vilja be er att rösta på vår kompis Johan Kristoffersson som är nominerad till Jerringpriset. Han blev i år världsmästare i rallycross och är en riktigt trevlig och duktig idrottsman. Han har en naturlig talang för motorsport och det har vi sett många gånger då han kan växla från att köra olika bilar, fyrhjulsdrift, framhjulsdrift och bakhjulsdrift. Han har genom åren vunnit ett antal olika serier, såsom STCC och Porsche Carrera Cup. Gå in på http://www.jerringpriset.se

Lämna en kommentar