En riktigt fin vinterdag i Skövde

Idag har Skövde haft en riktigt fin vinterdag. Det är just nu 4 minusgrader och strålande solsken. Jag hade gärna åkt skidor idag men i och med minusgraderna så har kommunen valt att stänga av spåren och satsa fullt ut på att tillverka mer snö, ett bra beslut tycker jag, även om det är lite otur att kylan kom just till helgen. Det hade varit bättre om det varit kallt tidigare i veckan så att det kunde varit avstängt mitt i veckan istället. Men det är bra att de kör för full med kanonerna nu. Jag tror de kommer att köra kanonerna hela kvällen innan de flyttar dom till nya områden och då kommer de att spåra upp samma slinga som vi har haft tidigare i veckan.

Jag valde att springa en sväng nu när det inte gick att åka skidor. Det blev Rydsgrotto-rundan. En runda som jag tycker är bra att springa. Den är lite drygt 10 kilometer och ganska tuff. Idag var det en del snö och is att springa i, men det gjorde inget i och med att jag har mina grymma vinterskor Salomon med dubb. Löppasset gick ganska bra, jag tog det lugnt tror tempot var 5,40/km

Nu på eftermiddagen så har Ingela och jag varit ute i snön och åkt bob med Vigo och familj. Vi har en backe precis utanför vår gata som är lagom att köra lite bob i. Nu ska vi se på Tour de Ski!

Lämna en kommentar