Jerringpriset

Ingela skriver idag också…. Eftersom varken Micke eller bilen finns hemma denna veckan så är det promenader till och från jobbet som gäller för mig. På vägen hem från jobbet gick jag till gymmet och körde ett pass där. Det är riktigt mycket folk på gymmet nu och man blir lite fascinerad över att samma scenario händer varje januari månad. Många nyårslöften som innehåller träning och gym tydligen. Hoppas att många hänger i nu och fortsätter träna lite längre än mars där det börjar bli tunnare på gymmen igen.

När jag gick hem så var det -2 grader men en iskall, narande vid. Det var inte skönt alls och i morgon ska det blåsa ännu mer och en del snöblandat blir det nog också. Jag ska till Göteborg och jobba i morgon så jag hoppas verkligen att tågen går som de ska.

Ikväll ska jag se Idrottsgalan och då ska Jerringpriset avgöras. Visst vore det lite coolt om en världsmästare i rallycross vinner och dessutom en väldigt trevlig och glad värmlänning som hanterar de flesta typer av bilar på ett suveränt bra sätt. Kl 20 kan ni börja rösta!

Johan Kristoffersson, bilsport. Tel nr*: 099-209 03
Världsmästare i rallycross.

Lämna en kommentar