Äntligen snö!

Ingela skriver…. Så kom då äntligen snön som vi har väntat på. När jag öppnade dörren 5.50 i morse för att hämta tidningen så var det vitt ute och dessutom ganska mycket, åtminstone 7-8 cm. Det var bara att börja skotta och någon tidning hade då inte kommit. Bra jobbat av de som röjer snö för gångbanorna var plogade och grusade när jag gick hemifrån lite innan 6.30.

Det verkar också som att gröna milen är spårad och åkbar även fast man får åka lite andra vägar för att ta sig ut på spåret då de har börjat röja i skogen inför nästa säsong. Jag väntar nog tills Micke kommer hem på lördag innan jag tar min första skidrunda på berget. Det ser ju faktiskt ut som att det kommer vara minusgrader under helgen och det låter bra. Micke ringde förut och han lät nöjd när jag berättade om snön och  minusgraderna som väntade. De hade ”ledig dag” idag och de hade varit i Atomic-fabriken och kollat. Det hade dessutom varit ”snöstorm” så han hoppades på lugnare väder tills i morgon.

Om ni såg Idrottsgalan så såg ni att Johan Christoffersson var med bland de fem bästa till Jerringpriset men sedan tog det roliga slut. Jag var ju slarvig och satte ut fel telefonnummer häromdagen – de ändrade alla telefonnr under röstningen som var under måndagskvällen. Jag trodde nog att Sara var självskriven till priset men det visade sig att ridsporten har trognare och fler fans.

 

Lämna en kommentar