Solig tisdag

Ingela skriver idag…. Igår snöade det nästan hela dagen. I stan var det riktigt slaskigt men när jag kom hem till oss fick jag faktiskt skotta snö. Det blir ljust och fint när det ligger snö på marken. Idag var det till och med lite sol stundtals och kombinationen snö och sol är riktigt bra.

Jag var i Göteborg och jobbade idag och där finns inte en enda snöflinga. Det skulle vara rätt tråkigt att bo där på vintern för det är regn och blåst för hela slanten. Vi har ju inte jättemycket snö i Skövde men då och då kommer det en del.

Micke är i Göteborg och jobbar och får nöja sig med hotellets lilla gym som träning. Det är väl inte det roligaste han vet men bättre än inget. I morgon jobbar vi båda i Göteborg så då ska vi faktiskt äta middag ihop. Min syster, som bor i Göteborg, kommer också med och har fått äran att välja restaurang och det brukar hon göra bra.

Hoppas det kommer mera snö i natt men det verkar bli lite för milt för det. Har ingen aning om hur det ser ut i skidspåren på berget men jag antar att det fortfarande är 3 km som gäller. Känns lite osäkert hur man ska få till 10 km konstsnö nästa år om man inte fått ihop mer än 3 km till februari i år…..

Lämna en kommentar