Tillbaka i Skövde

Ingela skriver…. Igår var både jag och Micke i Göteborg och jobbade så då passade vi på att äta middag tillsammans. Vi bjöd även med min syster som bor i Göteborg och restaurangen vi gick till heter Sjöbaren och ligger i Haga. Haga är ett riktigt mysigt område i Göteborg med trevliga butiker, caféer och restauranger. Jag kan verkligen rekommendera ett besök där om ni besöker Göteborg. Vid juletid har de en riktigt fin julmarknad men det är dock väldigt mycket folk under julen.

Sjöbaren har, som ni säkert förstår, fokus på fiskrätter. Jag valde en fisk- och skaldjurssoppa med vitlöksbröd som var supergod, Syrran tog en fiskgratäng med räkor och Micke tog en tallrik med olika sorters lax, dillstuvad potatis och hovmästarsås. Självklart man ska passa på att äta fisk när man är i Göteborg!

http://www.sjobaren.se/haga/  Restaurangen är inte stor så boka bord om ni vill vara säkra på att få plats.

Mysig restaurang

Idag kom Micke hem efter fyra arbetsdagar i Göteborg. Men han var inte hemma länge utan åt en snabb middag, på med träningskläder och upp på berget för att ha en skidkurs. Jag passade på att veckohandla mat och ta emot skidor som han ska valla tills på lördag då det är Billingens långlopp. Han ska även vara på plats på berget tidigt på lördag för att valla skidor åt behövande. Passa på om ni vill ha bra vallade skidor till rimliga priser. Nu ska det ju bli lite kyligare så då kan det bli bra förutsättningar på lördag om ni vill åka tävling.

Bilder från förra året

Lämna en kommentar