Rikligt med snö i Skövde

Jag fick väl en halv chock i morse när jag tittade ut genom fönstret vid 06:00. Det var full snöstorm och hade säkert kommit 15-20 cm snö. Det är sååå härligt med snö, MEN lite synd att det kom precis idag då IFK skulle köra sitt långlopp. Det blev lite svårt för piskmaskinföraren att få till några hårda spår när det snöade och blåste hela tiden. Loppet fick skjutas fram en halvtimme på grund av att bilar inte kom uppför backen till berget utan blev stående längss med vägen. Men loppet genomfördes sedan som planerat.

Jag och Jörgen hade hand om vallaservicen. Nu var det inte så mycket att göra i och med att det inte var speciellt svårt att få till det med vallningen. Vi körde med Swix WR 45 i fästet och enligt de som körde på detta så var det okej fäste.

Martin Gotting, Ulricehamn, vann före Fredrik Ousbäck som gjorde en riktigt fin tävling. Dan Moberg presterade också bra och kom på tredje plats.

I morgon ska det i alla fall bli lite lugnare med vinden så då kommer det bli ett riktigt fint före på Billingen. Nu kommer man kunna åka både milen och femman. Rekommenderad vallning inför morgondagen är Swix WR 45 i fästet och någon form av blått paraffin ( BWLF )

Lämna en kommentar