Förkylt…..

Ingela skriver…. Micke är i Göteborg och längtar efter snön i Skövde men ska tyvärr jobba där ända tills på fredag. I Göteborg är det plusgrader och inte en enda snöflinga så långt man kan se. Då har vi det bra här i Skövde med all snö och fint och ljust är det. Eftersom jag oturligt nog blivit förkyld och inte kan åka skidor så vet jag inte hur det är på berget men det jag har hört är att spåren är jättefina och många åker skidor. T o m Blängs mosse var tydligen spårat.

Det är riktigt tråkigt att vara förkyld men jag hoppas på en kort förkylning så att jag blir pigg igen. Idag är min kropp trött och vill bara sitta ner och ta det lugnt och det är inte min starka sida (fråga Micke). Jag hittar alltid något att göra när jag är hemma på kvällarna och skulle gärna vilja lära mig att ta det lite mera lugnt.

I morgon ska jag åka till Göteborg och jobba och då hoppas jag att tågen går. Hörde idag att det krånglade med tågen och det har jag ingen lust med.

Nu närmar sig OS och redan på lördag kör längdskidåkningen igång med damernas Skiathlon. Det blir riktigt spännande att se och jag hoppas Charlotte Kalla har prickat formen. Det lär vara en del grymma åkare som slåss om medaljerna. Desto tråkigare är det att läsa om misstänkt doping längre bak i tiden och det känns konstigt att våra s k experter inte ens är eniga om man kan bevisa att någon är dopad eller inte.

Lämna en kommentar