Bra förhållanden för skidåkning

Som läget är nu så är det riktigt fina förhållanden på Billingen! Alla som har ett par skidor stående, plocka fram dom nu och ut och åk. Alla spår är i stort sett spårade. Det gäller till och med Blängs mosse som är ett riktigt fint naturvårdsområde. Om det u blir ett par minusgrader i morgon så är det ganska enkelt att få till en bra vallning. det räcker med några lager med blått eller en Swixvalla som heter VR55N.

I helgen ska jag åka till Ulricehamn och Västgötaloppet och vara vallaansvarig åt Swix. Västgötaloppet är Sveriges tredje största skidlopp så det är många deltagare. Vi hoppas på lika fint väder som idag med strålande solsken.En rekommendation på valla inför Västgötaloppet är:

Fäste Swix KB20 klister spray i botten och VR55N ovanpå

Glid Swix vit maraton + FC8 på topp

Det blir alltså tidig uppgång i morgon bitti och kl 6 räknar jag med att åka från Skövde för att vara på plats i tid. Ingen rast och ingen ro men jag tycker ju att det är kul att jobba med detta. I morgon är det också Skövde City Ski på berget så passa på att gå upp på berget och titta på bra tävlingar.

Lämna en kommentar