OS-guld!

Ingela skriver idag…..  I morse ringde Mickes alarm 5.30 och då var det dags för honom att stiga upp för att få i sig lite frukost och vidare färd mot Ulricehamn. Jag lyckades somna om och vaknade 7.30 och det var perfekt eftersom jag skulle kolla på damernas Skiathlon. Härligt att OS börjar med en så spännande gren för damerna där vi hade förhoppningar om en svensk medalj om allt gick bra.

Jag gjorde i ordning en god frukost bestående av youghurt med linfrö, valnötter, granola och hallon och blåbär. Sedan hällde jag upp en stor kopp kaffe och till det två smörgåsar med ost och skinka. På helgerna gillar jag att äta rejäla frukostar så att man står sig länge och sedan är jag så gammaldags så att jag vill ha morgontidning i pappersformat.

När skidtävlingen drog igång så kändes det skönt att se Charlotte Kalla vara med i täten hela tiden under den klassiska delen. Vid skidbytet var det 11 tjejer kvar och det såg stabilt ut. I backen när Charlotte gjorde sitt ryck så var jag tvungen att ställa mig upp och försöka ”hjälpa till” så gott det gick. Härligt att se hur hon bara drog ifrån de andra och hon såg hur stark ut som helst. En riktigt härlig start på OS och vi hoppas att det blir många framgångar framöver.

Eftersom jag blev sjuk häromdagen så har jag mest legat i soffan och kollat OS idag och jag har hunnit se både skidskytte (bra svensk tjej där också) och ishockey. Idag kände jag mig i alla fall lite bättre och vågade mig på en liten promenad idag. Men jag blev riktigt trött efteråt….

Grym skidåkare!

Nordiskt på prispallen

Heja Sverige!

När Micke kom hem efter en heldag i Ulricehamn vid 17.30-tiden så hade jag gjort en lax- och sparrisgratäng som blev riktigt god. Till dessert blev det fruktsallad med banan, apelsin, vindruvor, kivi och hallon. Vi känner fortfarande inget godissug och det känns enbart skönt att ha dragit ner rejält på sockerintaget.

Ha en härlig lördagskväll!

Lämna en kommentar