Äntligen ett riktigt skidpass

Idag har jag varit uppe och kört ett pass. Det är första riktiga träningspasset på 3 veckor och det känns i kroppen. Det har blivit så lite träning i höst och vinter att jag märker det tydligt konditionsmässigt. Jag blir trött så fort jag kör lite hårdare. Kondition är helt klart en färskvara och så här dåligt tränad har jag inte varit på riktigt många år. Detta måste åtgärdas till våren och helst redan i vinter. Problemet har varit att jag jobbat i Göteborg på veckorna och där finns det ingen snö. Men på berget är det riktigt fint. Alla spår är öppna så det är bara att ta skidorna och åka upp till Billingen

I veckan blir det mycket vallning till dom som ska åka Öppet spår. Det är roligt att kunna hjälpa folk att få fart på sina skidor. Ni som vill ha hjälp med vallningen hör av er så kan jag hjälpa er till en rimlig kostnad.

I kväll ska Ingela och jag gå ner till stan och äta mat tillsammans med min syster och hennes gubbe ( Urban o Lotta ) Vi kanske firar alla hjärtans dag, lite sent men jag var inte hemma i veckan:-)

Härligt med alla framgångar i OS. Idag en silvermedalj i damernas skidstafett och att vi skulle hänga med Norge in på upploppet var det väl ingen som trodde. Stort grattis till alla tjejerna som gjorde superbra prestationer!

Grymma skidtjejer!

Lämna en kommentar