Förkylning satte stopp för en bra träningshelg

Denna helgen hade jag tänkt att träna skidor både lördag och söndag. Jag har inte tränat på såååå länge så nu hade jag bestämt att det skulle bli en bra helg med bra med träning. Men när jag äntligen kunde träna så blev jag förkyld och fick halsont. Det är tydligen tänkt att jag inte ska åka speciellt mycket skidor denna vintern. Jag får ta tag i träningen till våren istället.

Det är i alla fall tänkt att jag ska åka skidor till nästa helg i alla fall, för då ska vi till Orsa Grönklitt och köra i några dagar. Jag borde bli frisk till helgen och ser fram emot en långhelg i detta längdparadis.

I helgen har jag vallat 6 par skidor som ska åka Öppet spår. Jag har sett att det kommer bli ett riktigt fint skidväder till de som ska åka Öppet spår. Det verkar bli kallt väder och då är det lättvallat när det gäller fästet. Det kommer räcka med några lager blått, sen kommer det bli kanonfäste. De skidorna jag har gjort i ordning har jag bara fixat glidet på.

Hoppas jag lyckas bättre med vallningen av skidor än vad Urban Nilsson och hans gäng gjorde idag på herrstafetten. Vi hade ställt klockan på 7 i morse och skulle se en spännande stafett idag och vi trodde nog att en medalj var inom räckhåll. Men ibland fungerar det inte och det hör till spelets regler att man ibland missar med vallningen och nu var det Sveriges tur (eller otur).

Vi hoppas på nya OS framgångar i veckan!

Lämna en kommentar