Äntligen en powerwalk

Ingela skriver…. Eftersom mina revben fortfarande ömmar rejält (läste nånstans att det kan ta 1-2 månader att bli smärtfri från onda revben) så hade jag planerat en lång powerwalk idag. Temperaturen är ju nere på en mer rimlig nivå och den elaka vinden har till och med slutat vilket är väldigt skönt.

Jag tog fram mina stavar med dämpning och gav mig iväg ner mot Ekängen. Därifrån vidare upp mot Ryds grottor vilket innebär en del backträning och även pulsande i snö. När jag kom upp dit så var fortsättningen av vägen genom skogen plogad och perfekt att gå på. Det är otroligt fint ute i skogen nu och bara att njuta. Det blev 11 kilometer idag och det kändes skönt.

Nu har jag städat färdigt och nu planerar jag att se på sprinten. Som vanligt har det gått bra för de svenska tjejerna och mindre bra för killarna. Ska bli spännande att se hur det går när vi närmar oss finalen.

Passa på att gå ut nu och åk skidor. Jag gick förbi skidstadion och det var lagom med folk ute och åkte så det finns gott om spår att åka på.

Lämna en kommentar