Blängs mosse

Ingela skriver idag…. Mina revben blir långsamt bättre, med betoning på långsamt… Idag tänkte jag i alla fall att en skidtur på Blängs mosse nog kan fungera. Micke och jag åkte ut dit efter frukosten och han gav sig iväg direkt för att åka runt Blängen och sedan vidare mot stadion. Något som var väldigt bra idag var att de satt en skylt med en pil så att alla (nåja, nästa alla) åkte åt samma håll. Det går lite smidigare då.

Vi var där vid 9.30 och det var inte så många skidåkare där vid denna tiden så det blev en riktigt fin skidtur. Jag tycker det är fantastiskt att vi kan åka skidor i denna natur. Riktigt härligt och man tror nästan man är till fjälls. Det var en del skidåkare där med sina hundar och de såg ut att ha det roligt (hundarna alltså).

När jag var klar åkte jag till skidstadion för att se om Micke var redo att hänga på hem men han ville åka mer så jag ställde bilen där och gick hem. Micke åkte alltså ett varv på Blängen, sedan till stadion och slutligen milen med extraslingor, vilket blev ca 30 km. Så långt har han inte åkt någon gång i vinter så han var nöjd.

Igår var jag på en rolig grej med mitt tjejgäng. Vi var på ett ställe som heter Nöjeslokalen i Mariestad och körde en aktivitet som heter Room Escape. Det innebär att man är ett lag som blir inlåsta i ett rum och sedan ska man ta sig vidare in i nästa rum och hitta en nyckel som gör att man kommer ut. Man har 60 minuter på sig och man kan begära ledtrådar var 10:e minut. Jag ska inte avslöja för mycket men det var riktigt roligt och svårt och vi var väldigt stolta att vi lyckades ta oss ut efter 55 minuter. Vi tillhörde i alla fall de 50 % som lyckades ta sig ut – övriga 50 % klarade inte dessa problem. Jag kan verkligen rekommendera denna aktivitet och de hade även Shuffle Board, femkamp och lite annat.

Sedan blev det god mat och mycket prat med mina fina tjejkompisar.

I morgon ska Micke åka en skidtur som han gjort reklam för och han hoppas givetvis på många deltagare.

 

Lämna en kommentar