En riktigt bra helg

Denna helgen har vi verkligen utnyttjat till det bästa. Vi har åkt skidor i kanonväder hela helgen. I fredags körde jag från Blängen till skidstadion i solsken och igår körde jag ett bra pass på Billingen på förmiddagen.

På eftermiddagen drog vi iväg till Tvärred för att hälsa på Camilla o Lennart. Vi hade en fest inbokad tillsammans med dom. Det är en idrottsförening i Tvärred som ordnar en ”på spåret tävling”. Detta var en riktigt häftig och bra grej. Vi var 32 lag med 5-6 deltagare i varje lag som kämpade om segern. Vi startade riktigt starkt genom att pricka in en 10 poängare redan i första resan, men sedan så kom vi ner på jorden igen:-) . Väldigt trevligt och professionellt arrangerad tävling/fest. Tack Camilla och Lennart för att ni bjöd med oss och att vi fick bo hos er.

Ingela och Lennart funderar på någon klurig fråga

Idag passade vi på att åka och titta på IFKs ungdomar när de körde skidtävling i Tvärred. Det är så härligt att få till en tävling i lilla Tvärred, dessutom på natursnö och skoterspårat ( gamla goda tider ). Senast jag var på skidtävling här var när jag själv var ungdom och tävlade här (vilket är några år sedan). När jag kom hem så stack jag upp till berget och provade nya skateskidor, Atomic S9. En grymt bra skida men tyvärr går den inte av sig själv så jag har en hel del att jobba på när det gäller skate-tekniken.

Fina skateskidor

Svår och teknisk bana

Nu har vi ätit nygräddade våfflor med grädde och sylt och resten av kvällen ägnas åt Mästarnas Mästare och Farmen.

Lämna en kommentar