Härlig dag

Ingela skriver idag…. Idag har vi haft en riktigt fin dag på campingen. Vädret har varit väldigt perfekt, tycker jag. Runt 20 grader och soligt men friska vindar ibland. Vi har fått många gäster idag och det är roligt när säsongen börjar ta fart.

Idag har vi fått fast vår flotte och det är tack vare dykaren som kom hit igår och gjorde grovjobbet. Tack Pierre från Karlsborgs dykarklubb. Vi paddlade ut i kanoten med flotten idag och satte fast kättingarna så nu ska den vara på plats ordentligt. Det tog bara 20 minuter innan första badarna var där och hoppade och dök. Jag passade på att simma in från flotten och det var ca 20 grader i vattnet.

Micke följde med vår granne här på campingen ut på ett rullskidpass i morse. De åkte 22 km enligt Micke var det kul men han känner inte att han har konditionen i år och det är ju inte så konstigt eftersom han inte tränat. Så nu är det bara att köra!

Nu ser vi på fotboll och det är spännande med VM-matcherna som nu är på gång. Vi har tagit lite bilder men de får komma in i morgon kväll för Wi-fi är inte jättebra härute. Men det behövs å andra sidan inte eftersom man mest är ute när det är så fint väder.

Ha det gott i solen!

Lämna en kommentar