Två dagars ledighet på campingen

Ingela skriver idag…. Till denna campingsäsongen har vi gjort ett nytt schema och detta innebar att jag har njutit av två dagars ledighet medan Micke har fått jobba hårt. Jag har utnyttjat dessa dagar till att cykla ett pass per dag och lite annat. Igår cyklade jag 30 km och idag cyklade jag mot Halna och vände där och sedan tillbaka. Detta pass blev 40 km och när jag kom tillbaka gjorde jag en stor pastasallad som vi åt till lunch.

Broöppning i Karlsborg när jag cyklade där och även i Forsvik

Efter lunchen gick jag ner till badet och simmade och jag tror det blev ca 600 meter. Det var 25 grader i varmt och helt magiskt skönt att simma. Det är lyx att först träna kondition och sedan få kasta sig i vattnet och simma lite.

Annars har jag till och med unnat mig en timme i solen med en bok (inte vanligt) och lite annat smått och gott. Man hinner otroligt mycket på en dag och det blir lite speciellt här eftersom man inte har vardagens alla måsten här, som man har hemma.

Jag gjorde en god middag med klyftpotatis (vår egen potatis), morötter och lök i ugnen och ovan strödde jag egen odlad persilja. Även vår egen sallad fick plats på tallriken tillsammans med en god korv (med mycket kött i) som jag stekte till.

När vi stängt för kvällen så gick Micke och jag ner och badade igen – eftersom Micke inte hunnit bada under dagen. Det var riktigt mycket folk som badade vid 21-tiden och det är så mysigt när det är fullt med barn som leker i vattnet. Sedan blev det dags för vår kvällsrunda och nu slappar vi lite och laddar inför morgondagens jobb. Det blir en intensiv dag i morgon med många in- och utcheckningar så det gäller att vara pigg och taggad.

Lämna en kommentar