Molnig dag

Ingela skriver idag igen…. Idag vaknade vi faktiskt upp till en molnig dag och inte den tryckande värme som varit under en period. Skulle tro att temperaturen ”bara” håller sig runt 25 grader idag. Ganska skönt faktiskt! Vattnets temperatur ligger dock kvar på ca 26 grader.

Igår var jag ledig och tog då fram cykeln för ännu ett pass. Denna gång cyklade jag mot Halna och där vände jag och tillbaka. Denna runda blev 41 km och det var jobbigt på hemvägen eftersom jag cyklade mycket i gassande sol. Det är bara att konstatera att man blir mosig och trött av solen och värmen.

I morse var det Mickes tur att ta på sig rullskidorna för en liten, lätt tur i lugnt tempo eftersom han fortfarande inte känner sig helt frisk efter sin förkylning. Han var i alla fall nöjd efter rundan och nu hoppas vi att han håller sig frisk.

Annars går livet sin gilla gång här ute och gäster åker och gäster checkar in. Vi har i stort sett fullbelagt varje kväll och det är ju kul! Idag kom Thore hit efter jobbet för att åka lite vattenscooter igen.

Ha det gott!

 

 

Lämna en kommentar