En riktigt bra helg

Denna helgen har varit helt i min smak. Igår var vi ute på campingen och höstfixade en del. Vi satte upp ett elstängsel som ska hålla vildsvinen på rätt sida stängslet. Vädret var helt perfekt, så perfekt som en höstdag kan vara, solsken och klar och fin luft. Vi började greja vid 10-tiden och höll på till sen eftermiddag Vi hade naturligtvis med oss smörgås o kaffe. Det är sååå gått med fika utomhus på hösten.

Även dagen har startat bra. Jag tog bilen till Billingehov och startade mitt rullskidpass där. Det blev ett pass runt berget, Rånna, Övertorp, Berg, Rakalinan och in till Billingehus. När jag kom hem bytte jag skor och stack iväg på ett löppass för att hämta bilen. Det blev ett löppass på ca 20 min och rullskidpasset blev ca 1,40 tim. Så 2 timmars träning redan är bra tycker jag.

Nu ska det laddas med lunch och sedan får vi se om vi grejar i trädgården eller om vi bara slappar. Det får Ingela avgöra, men jag tror hon är lite trött hon också för hon var ute på en långpromenad nu på morgonen. Några kort från Ingelas promenad på berget:

Lämna en kommentar