En helg i Göteborg

Denna helgen har vi spenderat i storstaden Göteborg. Ingela och jag drog iväg igår morse mot Göteborg och skidhallen. Det skulle bli ett pass där innan vi åkte vidare in mot stan. Det blev ett helt okej pass i hallen. Det var ganska löst i snön och det var mycket folk.

Jag startade i alla fall första halvan av passet på mina skateskidor. Det gick förvånansvärt bra trots lite dåliga förhållanden. Men skidorna gled bra i den lösa snön. Sedan gick jag över till klassiskt stil där jag startade med mina stakskidor. De visade sig ganska snabbt gå väldigt trögt. Jag bytte snabbt ut dom mot ett par skinskidor som gick betydligt lättare. Det är bra konstigt det här med skidor. Skateskidorna borde glidit bättre än skinskidorna men så var inte fallet. Ingela gjorde sin premiär med inomhusskidåkning. Jag fick uppfattningen att hon tyckte det var roligt. Vi hade även bestämt tid med Leo i hallen. Han körde skate hela passet, men efter lite drygt halva passet så provade han mina skateskidor och de gled bättre än hans egna skidor

Efter passet i skidhallen så gick färden vidare till Scandic Rubinen där vi hade bokat rum. Nu skulle vi träffa mina arbetskollegor med respektive för att gå till Rondo och se på Rolandz. Vi samlades i hotellbaren för att lära känna varandra lite innan vi gick vidare till Rondo. Väl inne på Rondo så väntade en 3 rätters middag innan själva föreställningen. Jag tyckte att middagen var bästa under hållningen:-) .

Efter en god hotellfrukost så tog vi en promenad till Haga och tittade lite på deras julmarknad där. Därefter åkte vi hem och kollade på skidorna på TV:n och det blev ju riktigt bra resultat för Kalla, Ebba och Calle. Kul!

Nu ska jag åka ner till gymmet för ett pass där. Nästa vecka är jag upptagen med mycket annat så det blir inte många träningspass så då gäller det att passa på ikväll.

Det är faktiskt jag i rött och svart på bilden.

Som ni ser så ser Skidome ut lite som ett parkeringshus men det går ganska bra att åka en stund där.

Ingela på Rondo

Här äter vi lunch på Joe Farellis

 

Lämna en kommentar