Ny vecka och nytt hus

Ingela skriver idag….. Denna veckan var det dags att flytta till Nya Regionens Hus som ligger på gamla Mode-parkeringen. Jag har jobbat i Gamla Regionens hus tills nu och där haft ett fantastiskt fint kontor. Jag hade ett eget kontor med utsikt över takåsarna i Skövde.

I måndags flyttade vi in i nya huset som inte bara är nytt utan också har ett helt nytt koncept som benämns Aktivitetsbaserat arbetssätt. Detta innebär i korthet att det finns olika zoner i huset och man ska jobba i den zonen som passar det arbete som man gör för tillfället. Zonerna är TYST (jättetyst), LUGN (man får prata lågmält) och KREATIVT (här får man prata med kollegor och möblerna är av typen soffor och fåtöljer.

Så varje dag får man leta upp en arbetsplats som passar den typen av arbete man har planerat denna dagen. Suck….inte riktigt min grej. Vi ska också ha ett väldigt digitalt arbetssätt med minimalt med papper. Efter tre dagar i huset är jobblivet en utmaning just nu både för mig och massa andra kollegor. Man vänjer sig väl men jag hade gärna suttit kvar i mitt kontor med lugn och ro och möjlighet att tänka utan ljud runt omkring mig.

I måndags hade vi möte om campingen, igår var det frissan så idag blev första träningspasset för veckan. Jag körde stakmaskinen hemma med efterföljande styrka och det kändes skönt.

Micke är idag i stan och äter med kompisar på Indiska och firar Thore som fyllt 50 år. Grattis!

Lämna en kommentar