Fin skidåkning

Ingela skriver idag….. Mitten av januari och nu har vi äntligen fått lite vinter. Det är åtminstone kallt på nätterna vilket gör att det går bra att spruta snö. Jag väntar dock på ”riktig” snö så att man kan få åka milen på berget och njuta av naturen.

Både Micke och jag har dock haft fullt upp på kvällar efter jobbet denna vecka så vi har inte hunnit med så mycket skidåkning. Denna helgen jobbar Micke som instruktör åt Träningskonsulten på hans skidläger på berget så jag passade på att åka med honom upp igår kl 7 på morgonen. Spåren var jättefina och väldigt lite folk så det passade mig bra. Jag gjorde likadant i morse så nu har det blivit 2 x 12 kilometer denna helgen och det är jag väldigt nöjd med.

Micke kom hem i går kväll efter 12 timmars arbete och åt lite och somnade sedan i soffan. Idag blir det  nog nästan lika mycket jobb och repris på kvällen, antar jag. Det verkar ha varit otroligt mycket skidåkare som nyttjat spåren på berget i helgen i alla fall och det såg ut som att minusgraderna håller i sig några dagar till.

Själv har jag passat på att titta på lite skidåkning på TV och såg när Stina nästan gick ner i spagat över mållinjen och den olyckliga skada som blev av det. Hoppas verkligen det inte är allvarligt så att hon kommer i form till VM. Skidskytte har jag också sett och det är ju väldigt spännande även fast det inte gått jättebra för svenskarna.

Nästa helg har vi beställt biljetter till World Cup i Ulricehamn. Vi ska se stafetterna på söndagen. Vi var där förra gången de hade dessa tävlingar och det var väldigt kul att titta på. Rekommenderas till er om ni inte varit där förut.

 

Lämna en kommentar