Snöig skidtur i går

Ingela skriver idag…. Igår bestämde jag och min kollega Marie oss för att trotsa snöovädret och bege oss upp på Billingen med skidorna efter jobbet. Eftersom Marie aldrig hade åkt Hellnermilen förut så tänkte vi prova den. Vi var lite osäkra på om vi skulle hinna runt milen innan det blev mörkt men vi bestämde oss för att chansa på det.

Det snöade hela tiden och jag låg först i spåret med Marie tätt efter. Det var tungt och vi fick inte en meter gratis men bra träning och så himla fint att åka ute i skogen på ”riktig” snö. Vi kämpade på och när vi kom in på konstsnöspåret så kände vi skillnaden när vi helt plötsligt kunde glida lite på skidorna.

Vi var i alla fall riktigt nöjda och stolta över oss att vi tog oss runt i detta vädret och innan det blev mörkt och att det faktiskt var riktigt roligt hela tiden.

Ikväll har Micke varit uppe på berget och åkt skidor och han var lyrisk över hur bra hans SkinTecskidor gick. Idag var det 0 grader och mycket nysnö. Det betyder att det går lätt i spåret men riktigt tungt vid sidan om på grund av att det ligger nysnö där. Det är det perfekta föret för SkinTecskidor. Normalt sett så fryser det under på skidorna i ett sånt här före och då blir det problem att åka, men så är det inte med dessa skinskidor. Atomic SkinTec C9 är det bästa som finns en sån här dag!!!

Lämna en kommentar