Regnar en del

Nu har vi väl fått regn så det räcker för ett tag, tycker jag. Visst behövdes det regn men nu vill vi ha sol igen. Igår kväll hade vi golfmatch i SLA-ligan och Andreas var på hajk med skolan så reserven, Micke, kallades in igen. Timmarna före matchen vräkte regnet ner vilket inte är mitt favoritgolfunderlag. Det blir tungt och jobbigt att slå i regnblött gräs och inte studsar det något heller. När vi kom fram till golfbanan var det faktiskt uppehåll i alla fall. Lagom tills vi skulle slå ut så såg vi första blixten och åskan mullrade. Det är inte läge att spela golf när åskan går då man går på öppna ytor och det känns inte säkert. Vi gick första hålet och började på andra. Men där började det ösregna igen och åskan mullrade mer och mer så vi sprang till vagnhuset och ställde oss där tillsammans med massa andra golfare som kom springande från banan.

Vi stod där ett tag och pratade och rätt som det var blixtrade det rejält och mullret kom direkt efter. Trodde nästan taket skulle rasa in så högt small det och det var rätt otäckt. Efter ett tag lugnade det ner sig och regnet slutade så vi klev försiktigt ut på banan igen och spelade klart matchen. Tyvärr förlorade vi på sista hålet efter otaktiskt spel av oss – men alltid lär man sig väl något av det också. Var inte hemma förrrän 22.30 så det går att spela golf sent, även fast det skymmer lite.

Idag ringde även Emil. Han är vid riksgränsen tillsammans med Skidlandslagets vallateam. De är där och testar ny utrustning inför kommande säsong. Det är en helt fantastisk miljö däruppe. En meter snö och 15 grader varmt och aldrig mörkt. Kortet på huset nedan är taget kl 23.oo.

Hotellet där Emil bor. Taget kl 23.00

Hotellet där Emil bor. Taget kl 23.00

 

Lite skidor att testa

Lite skidor att testa

Regnar och regnar

Regnar och regnar

Lämna en kommentar