Bra träningshelg

Helgen har varit riktigt bra om man ser till träningen. I lördags stack Marcus och jag ut på ett kombipass, dvs först blev det löpning i 1,35 timmar med start vid P4 och sedan vidare mot Skultorp och in vid Heneporten, runt golfbanan, Nabben och upp till Simsjön och därifrån tillbaka till P4. Denna rundan var ca 16 km. Direkt efter detta drog vi på oss skidskorna och körde ett pass på lite drygt 1.30. Det blev Varolarundan. Så totalt sett blev detta träningspasset lite drygt 3 timmar.

Efter ett sånt här bra pass var det bara att fortsätta hem för lite trädgårdsarbete. Idag stod det klippning av häcken på schemat. Jag och Ingela fixade detta på ca 1 timma. Det går undan om man hjälps åt. På kvällen blev det grillning med mina föräldrar och lite senare så kom även Johanna och Johan och hälsade på. Så det blev med andra ord en lyckad kväll.

Söndagen, alltså idag har också bestått av träning + även en golfrunda. Träningspasset blev ett rullskidpass med IFK. Vi startade kl 09,30 på Billingehov parkeringen. Idag var vi 9 personer som dök upp. Vi kunde blivit några fler men de var på tävling ( Rådarullen ) som för övrigt fick en IFK segrare genom Dan Moberg, GRATTIS!!!.

Vårt rullskidpass blev som förra helgen, Binnebergsrundan. Nästan direkt efter detta så åkte Ingela och jag till golfbanan och gick en 4 timmars runda, med lite blandat resultat, men så är golfen.
Så totalt sett i helgen så har vi hållit igång nästan hela tiden. Det är härligt med saker att göra som man gillar:-)

Nästa söndag hoppas jag ännu fler rullskidentusiaster dyker upp när IFK har träning. Troligtvis så kommer vi att köra en runda på andra sidan berget. Detta för att variera oss lite grann. Det blir nog start vid ”Lyckehöjden”. Men mer info kommer i veckan

Lämna en kommentar