Säsongens snabbaste rullskidpass

I lördags startade jag dagen med ett tvåtimmarspass ihop med Marcus. Det blev ett helt okej distanspass. Direkt efter passet åkte vi till Svalnäs för att bada. Svalnäs ligger 1 1/2 mil utanför Lidköping och är ett riktigt fint badställe som inte så många känner till. Man kör mot Lidköping, vidare mot Läckö och sedan mot Örslösa. Sedan följer man skyltar mot Svalnäs och Hindens rev. Kvällen avslutades med grillknytis hemma hos oss.

Idag körde Emil och jag ett riktigt racerpass på rullskidorna. Vi körde från Skövde till Mariestad på tävlingshjul. Vi hade även med oss Josefine på cykel. Nu var tanken att vi skulle ta oss riktigt snabbt till Mariestad. Tyvärr så var väl inte vindarna på vår sida, men det gick riktigt snabbt ända. Vi körde dit på 1,31 tim. Det var exakt 39 km. Det blev en snittfart på 25,7 km/tim. Emil drog hela tiden och jag låg precis bakom i suget och precis bakom mig låg Josefine på cykel.

Anledningen till att vi körde till Mariestad var att vi skulle ut på sjön med båten. Det är ju kanonväder varenda dag, härligt. Vi åkte till Nakarn och tillbringade resten av dagen där med sol och bad. Nästa vecka ser ju ut att bli lika bra så det känns verkligen bra med semester!

Josefine och Emil efter passet

Josefine och Emil efter passet

Lämna en kommentar