Varm sommardag

Idag vaknade vi upp till en riktigt fin sommardag. Det kändes direkt att det skulle bli en riktigt varm dag. Vi funderade på vad vi skulle göra. Vi var lite sugna på att golfa men också på att träna något och så behövde gräset klippas. Till slut kände vi att det var kört med träning och golf på förmiddagen på grund av värmen så vi fixade några ärenden på stan istället och sedan blev det 11-kaffe på Lingonstigen.

Tillbaka hemma igen så blev det gräsklippning och två träd som skulle fällas. Träden skulle sedan sågas och klyvas så det blev i alla fall lite styrketräning i värmen. Dax för lunch och grillen kom fram. Det blev korv och kött och våra egna färskpotatisar – gott! Micke fick alltså grilla mitt på dagen utan den sedvanliga grillölen och det fungerade tydligen utan denna:-)

Vi bokade en golftid 16.40 i Falköping och fick även med oss Thore som caddie. Det var en runda i härligt väder. Inte så mycket folk ute på banan utan vi gick runt på 3 timmar och 10 minuter vilket är väldigt snabbt för en golfrunda. Idag lyckades jag besegra Micke med 32 poäng mot hans 29 poäng.

Lite kaffe hemma hos oss sedan och en runda spel på kvällen. Jag lyckades vinna även detta spel mot ”grabbarna” – en riktigt bra dag!

Imorgon bitti ska vi köra ett pass redan kl 8. Bäst att vara ute i god tid innan värmen kommer för det blir för jobbigt att köra då. Micke, Emil, Lars och Josefine ska köra rullskidor och Thore och jag ska cykla efter.

Lämna en kommentar