Arvikaseger i rallycross VM

Idag var det premiär för rallycross VM med Johan Kristoffersson på startlinjen. Idag skulle han få visa hur duktig han är på att ratta sin lilla Volkswagen Polo och det gjorde han. Det blev en seger direkt i premiären!!! Stort Grattis Johan!!:-) Nu blir det fira i Arvika när han kommer hem:-) Det ska till en före detta skidåkare för att fixa detta:-)

Idag var jag nere på P4 och körde ett rullskidpass ihop med Fredrik. Vi körde i nästan två timmar. Vi har en runda som är ca 11 km som vi snurrade runt på. Tyvärr så var det någon form av militär övning på området vilket gjorde att det blev lite trångt på vissa ställen. Normalt sett så är det väldigt lugnt här. Vi körde sista halvtimman på tävlingshjul för att få lite fart på kroppen. Det är alltid roligt att köra på dessa skidor, de går så lätt:-). Precis när jag skulle åka hem så kom Katarina och Hjalmar dit, de skulle också träna rullskidor. Detta området är ett område där det ofta samlas många rullskidåkare.

Jag vill avsluta detta skrivandet med at säga grattis till alla IFKare som har tävlat i helgen i Billingen Xtrail och Skövdeloppet. Det såg riktigt tufft ut att ta sig upp för slalombacken. Själv gick jag i stället runt på Knistad Golfbana med halvbra resultat. Det blev ingen framstående placering men det var ganska kul!

Grattis också till Skövde HF som bröt Sävehofs långa svit på 95 matcher utan förlust. Men idag var det Skövde som drog längsta strået och det är riktigt bra gjort!

Det har varit en fin helg med träning, golf, grillning (i regnet) och trädgårdsarbete. Nu väntar en ny arbetsvecka men en förkortad sådan med röd dag på fredag – inte dumt!

Vackra vårblommor

Vackra vårblommor

Nu kan det börja växa!

Nu kan det börja växa!

Eagle tävlingsskidor

Eagle tävlingsskidor

Fredrik innan start

Fredrik innan start

Nu finns ingen återvändo

Nu finns ingen återvändo

Lämna en kommentar