Nu har jag annullerat mitt VM deltagande, tyvärr

Idag tog jag det definitiva beslutet att inte åka till VM i Voukatti. Det har helt enkelt varit för mycket sjukdomsdagar för min del och formen är lååångt ifrån bra. Det känns riktigt tungt att inte kunna åka dit eftersom jag hela tiden har haft en plan på hur jag ska göra för att vara i bästa tänkbara form när jag väl står på startlinjen. Men sjukdomarna är inget jag kunnat styra över så nu är det som det är.

Som en liten tröst i det hela så har jag anmält mig till Göteborgsvarvet. Det fanns inga vanliga platser kvar men jag ska springa för en välgörenhet. Jag har anmält mig att springa för Ung Cancer. Ung Cancer arbetar för att förbättra levnadsvillkor både under och efter någons eller någons närståendes sjukdomstid. Deras mål är att alla unga vuxna cancerdrabbade ska få allt det stöd de behöver och har rätt till.Så nu har vi skänkt 600 kr till denna organisationen och det kändes faktiskt riktigt bra. http://www.ungcancer.se Det var ju första gången jag sprang Göteborgsvarvet förra året och jag tyckte det var riktigt roligt med stämningen och alla människor som hejade längs hela vägen.

Ska bli kul!

Idag var tanken att åka skidor men det ymniga snöfallet som var vid 16:30 tiden gjorde att jag valde att åka till gymmet istället. Jag körde ett pass med ganska mycket rygg och mage så det blir nog lite träningsvärk imorgon.

Lämna en kommentar