Handlarkväll

Torsdagar är den dag då vi nästan alltid veckohandlar. Denna torsdagen var inget undantag. Ingela har jobbat i Göteborg hela dagen så jag hämtade henne vid tåget och sedan åkte vi till Coop Forum. Vi brukar variera oss lite grann med handlandet, ibland blir det Coop Forum och ibland Coop Extra. Som vanligt blev det många matkassar men det går åt mycket mat hemma hos oss.

Efter handlandet så blev jag sittande framför TVn och tittade på SM slutspelet i hockeyn och Frölunda vann igen!!!härligt! Nu har dom 3-1 i matcher och behöver ”bara” en seger till.

Jag har klippt gräset och kört en sväng med jordfräsen idag också. Nu var det sista manuella klippningen för nu ska jag starta upp vår Husqvarna automower. Idag hade vi också ett paket i brevlådan. Det var från Lion Alpin där vi hade äran att bli ”Månadens skidbloggare” i januari 2016. Vi vann inte den sammanlagda tävlingen men vi är jättestolta att vi vann en månad, tack vare er kära bloggar och vänner som röstade på vårt bidrag. Ett litet pris fick vi idag på posten alltså.

Choklad och buffar

Choklad och buffar

Ingela har också fått sina nya värden efter att ha sörplat Omega3-olja i 120 dagar. Tydligen ett väldigt bra resultat med toppvärde 100 på det värdet som visar vilket ”rostskydd” man har. Alltså skydd mot infektioner och inflammationer. Väldigt bra värde även på de andra och grönt på alla utom en, där det saknades 0,1 från att även den blev grön. Jag är lite sugen på att testa detta eftersom hon varit frisk i stort sett hela vintern medan vi andra har hostat och snörvlat för fullt.

Väldigt grönt!

Väldigt grönt!

Igår kom mitt startbevis till Göteborgsvarvet på posten så nu finns ingen återvändo. Nu gäller det att träna förståndigt så att jag inte får ont någonstans. Nästa pass blir på måndag igen och jag hoppas att många vill hänga på. Jag har redan funderat ut en runda. Träning Måndag, kl 17.00, samling Billingehus parkering. Det blir ett pass på ca 1 timme och ni som har stavar – ta med dem. Jag tar med några extra par.

Nr 5246 och startgrupp 4

Nr 5246 och startgrupp 4

1 Responses to Handlarkväll

  1. Niklas Solsjö skriver:

    Samma startgrupp du och jag👍

Lämna en kommentar