Bra löprunda

Äntligen fick jag till en bra löprunda. Det var ett tag sedan jag sprang. Nu skulle Ingela till Karlsborg och handla och då tänkte jag att nu kan jag åka med och sedan springa därifrån till campingen. Sagt och gjort, vi kom fram till Karlsborg vid 17-tiden och jag blev avsläppt vid Coop.

Där började jag att springa och det blev ett bra pass med ett högt tempo med mina mått mätt. Jag började lite försiktigt eftersom det går lite trögt att få fart på benen. Men redan efter ett par km så kom benen igång och då lyckades jag hålla 4,30 tempo. Sträckan blev 10 km och det tog 45 minuter innan jag åter var tillbaka i Strömsnäs.

Ikväll kändes vinden lite kyligare än den gjort på ett tag men vi passade ändå på att grilla. Det blev fläskytterfilé, baconlindad sparris, majskolv och rotfruktsgratäng till. Mycket gott blev det och nu ska vi se på Beck innan vi lägger oss för att sova.

I morgon tror vi det blir en lugn dag så Ingela och jag kommer eventuellt att åka till Tiveden och vandra. Det ska bli kul att se om det finns några bra vandringsleder vi kan prova. Tiveden är ett okänt område för oss så det ska bli kul att prova på att utforska denna nationalpark.

Lämna en kommentar