Rullskidpass på P4 området

Idag åkte jag ner till P4 området för att köra ett rullskidpass. Jag fick skjuts dit av Ingela för hon skulle ha bilen. Hon skulle iväg till en kamrat i Skara och fixa sina naglar, det behöver man tydligen göra med jämna mellanrum:-)

Jag drog i alla fall iväg runt området på mina Swixskidor, men jag kände ganska snart att detta inte var en bra dag. Kroppen kändes seg och det regnade och blåste. Det var med andra ord inte speciellt skoj. Jag körde runt en stund sen började jag köra hemåt, och hemåt från P4 området betyder 3 kilometer uppför. När jag kom hem så hade jag fått ett bra pass ändå. Jag stakade nästan hela vägen. Det känns i kroppen att den inte är lika stark som förra året så det tar nog ett tag innan jag kommer i hyfsad form.

Nu har jag lagat korvstroganoff och ris. Det blev ett bra lass, en middag till mig och tre matlådor. Det är bra att göra mycket mat när man ändå står där och grejar.

I morgon så tror jag att Ingela och jag går en 9 håls golfrunda. Det har ju inte blivit speciellt mycket golf i år. Jag har inte gjort en enda runda som är bättre än mitt handicap i år:-(. Jag har gått från 9,5 till 10,8 i hcp.  Jag får ta tag i detta nästa säsong, man vill ju alltid vara singelhandicapare:-)

Lämna en kommentar