En valladag på Mösseberg

Idag har jag varit med som vallahjälp till IFKs ungdomar när de skulle vara med i Tour De Mösseberg. Dagen började med ett disigt Mösseberg och ca 3 minusgrader. Ett i och för sig ganska bra väder för skidåkning. Spåren blir hyfsat snabba när den fuktiga luften når spåren. Men efter någon timma så sprack det upp och blev ett fantastiskt fint vinterväder.

Resultatmässigt för IFKarna var det en bra dag. Jag tror de flesta presterade lika bra eller bättre än förväntat. IFKarna var långt fram i de flesta av ungdomsklasserna. Skidorna som jag hade mest ansvar för var Hjalmars skidor i H9 och Ludvig i H14 och Thea i D14 och jag tror alla var nöjda med sina resultat. Hoppas det går lika bra för alla IFKare i morgon.

Det verkar också ha varit hyfsade förutsättningar på berget och för alla som åkte Billingens Långlopp, även om det blev många varv som de fick åka för att få ihop 42 respektive 21 km. Här hade jag vallat skidor åt några av deltagarna och jag hoppas att de var nöjda.

Nu är jag hemma efter en hel dag ute i friska luften. När jag kom hem så hade Ingela lagat en god middag som vi nu har ätit. Känner mig lite lagom seg efter en dag ute så det blir en lugn kväll. Vi ska upp ganska tidigt imorgon för att åka till Sunne och hälsa på Emil och Signe.

Nedan ser ni några kort från dagen i Falköping:

tour1 tour2 tour3 tour4 tour5

Lämna en kommentar