Vasaloppsvallning

Idag har jag vallat några par skidor inför Öppet spår. Det verkar som om det är burkvalla som kommer att fungera. Som det ser ut nu så verkar Swix WR55N fungera bra som fästvalla. Som glidvalla så blir det Swix Maraton vit som kommer gå bäst. Detta är mitt tips inför Öppet spår.

Idag har ju även VM dragit igång med sprint på agendan. Detta blev väl inte riktigt som vi svenskar hade hoppats på. Stina körde omkull i sista kurvan och missade finalen. Calle verkar ha missat storformen och hade ingen kraft att ta sig till final. Nu får vi hoppas att VM:et bara blir bättre ur svensk synvinkel. Nu säger jag inte att det var helt katastrofalt. Damerna lade i alla fall beslag på 4:e och 5:e plats genom Hanna Falk och Ida Ingmarsdotter.

Direkt efter jobbet idag åkte Ingela och jag hem till Johanna och Vigo för att ta med dom till Berg. Vi skulle åka och titta på Rolfs Alpackor som de har där ute. Det är väldigt speciella djur. De verkar väldigt sällskapssjuka. De kom fram till oss direkt när vi närmade oss hagen och de ser väldigt sympatiska ut. Men man ska tydligen inte vara ivägen när de får mat ifall de blir arga på varandra för då spottar de.

Nyfikna alpackor som vill kolla vad som händer

Nyfikna alpackor som vill kolla vad som händer

Jag är störst i hagen!

Jag är störst i hagen!

Lämna en kommentar