Varit i Mariestad och hämtat en diskbänk

Idag åkte vi till Mariestad direkt efter jobbet eftersom vi skulle hämta en diskbänk som vi fått av Ingemar. Det är en diskbänk som vi ska ha hos oss på campingen. Jag har tänkt att bygga ett utekök nästa år och då har vi fått tag på denna diskbänken. Det är en bänk som är 240 cm så det blir en rejäl yta att jobba på. Vi anlitade ju Ingemar på Mariestads Kökscenter när vi skulle göra om köket och vi är supernöjda och kan verkligen rekommendera honom om ni går i renoveringstankar.

När vi hämtat den så körde vi ut den direkt till campingen för att förvara den där tills det blir dags att använda den. När vi ändå var på campingen så passade vi på att äta middag ihop med mina föräldrar som var därute. Vi grillade kött och korv och till detta åt vi potatissallad. Det var riktigt fint att stå och grilla i solskenet och se ut över sjön Viken.   Jag och pappa passade på att flytta hela bastubygget så att det inte ska stå i vägen när vi har vårt midsommarfirande.

Under tiden vi var där så kom en tysk familj som ville hyra båt och ut och fiska och självklart bo på vår camping samt ett par i husbil från Salzburg i Österrike. Då kom jag genast att tänka på Längdskidveckan i BadGastein (som ligger nära Salzburg) och hoppas på att det blir en sådan vecka även vintern 2018.

Här kommer några bilder från golftävlingen i fredags:

Hela gänget golfare

Stolt pristagare för Längsta Drive

Lämna en kommentar