Släktträff

Ingela skriver…. Nu är vi hemma efter en heldag i Töreboda…. Jag började dagen med att göra en stor sallad som skulle med till middagen och sedan hann jag lite fix här hemma. Micke stack ut på en kort rullskidpass på P4 men kom hem trött och lite hängig.

Vid 11.30 så åkte vi iväg till min mor för att fira hennes 80-årsdag som var för ett tag sedan. Det är inte så ofta vi ses i släkten så det är kul är det blir av och trots att det är semestertider så hade många mött upp. Mina systrar med barn och barnbarn och några kusiner med familjer kom till kalaset från olika delar av Sverige. Vi åt en riktigt god middag och därefter var det glass och chokladsås. Lite senare blev det kaffe med tårta i trädgården och vädret var ju helt fantastiskt idag igen. Vi avslutade framåt kvällen med mousserande vin och tilltugg innan alla körde hemåt.

Min syster från Skåne hade köpt med sig Vilma schnitzel från Ingelsta Kalkon som jag nu lagt i frysen. Dessa schnitzlar är verkligen supergoda att grilla och jag kan verkligen rekommendera dessa och mycket annat gott kött som de har på Ingelsta Kalkon. Gör ett besök där om ni är på Österlen. Ibland finns det produkter från Ingelsta på Coop så de ska ni testa.

Leta efter denna symbolen på Coop

Nu är vi hemma och slappar lite ikväll och i morgon blir det besök hos vänner utanför Mariestad. Hoppas på en lika fin dag i morgon!

 

Lämna en kommentar