En bra rullskidhelg med starka ”gubbar”

Helgen har vi tillbringat ute på campingen. I och med att det börjar bli lite lugnare där ute så hinner jag med och träna på förmiddagarna. Denna helgen blev det två likadana rullskidpass men med olika träningssällskap.

Igår körde jag och Thomas H ett 22km pass. Det blev ett pass i bra väder med ett högt tempo. Jag tror vi snittade 20,6 km/tim och det är ganska hyfsat. Idag körde jag ihop med Stefan från Karlsborg samma runda men i ett blött och regnigt före. Jag tyckte att tempot var ungefär lika hårt idag men i och med att det var så blött så gick det lite tyngre. Jag tror vi snittade 19,3 km/tim. Då ser man vad det blöta underlaget gör. Det är roligt att få någon som hänger med på de här fina turerna och de här gubbarna är starka så det gäller att bita i för att hänga med.

Idag, söndag, var det många gäster som checkade ut och åkte hemåt. Men vi har haft en bra helg med förhållandevis många gäster. När det blev lite lugnare tog vi tag i lite saker som vi tänkt att göra efter säsongen. Jag målade ett bord vitt och krattade hela lekplatsen så den blev fin. Ingela oljade in våra utemöbler och städade i butiken. Vi flyttade också lite staket som vi planerat att göra. Det är riktigt roligt att fixa med sådana här saker och se att det blir fint av ganska små åtgärder.

Nu är vi hemma och läser ikapp tidningarna och slappar lite framför TV:n. I morgon är det ny arbetsvecka och jag har faktiskt tänkt att testa att springa lite med min stackars vad. Jag köpte ju ett skydd på Intersport i Falköping och nu ska vi ser hur det går.

 

2 Responses to En bra rullskidhelg med starka ”gubbar”

  1. Niklas Solsjö skriver:

    Stark krutgubbe i Trollhättan igår också. Leif åkte på 1:58!!!

Lämna en kommentar