En utomhusdag

Idag har vi varit utomhus i stort sett hela dagen. Vi startade dagen med att spela golf på Falköpings GK. Det blev en runda i riktigt fint höstväder men tyvärr så vann Ingela denna duell. Banan var i fint skick och vi fick trevligt sällskap i bollen.

Efter detta var det dags för lite mat och sedan så åkte jag och hämtade Josefine. Vi hade bestämt att vi skulle köra ett rullskidpass ihop. Vi åkte till P4 för att sedan ge oss ut på Varolarundan. Det blev ett bra A1 pass. Jag körde på mins Swixskidor och Josefine körde på Swenor fiberglass. Nu när asfalten börjar bli kall och hård är det viktigt att man har vassa spetsar för att det ska fungera bra. Jag använder mig av en fil som jag köpt på Biltema för 79 kr. Den är riktigt bra. Jag brukar fila stavarna vartannat, var tredje pass ungefär och då räcker det med några drag med filen så är spetsarna vassa.

Nu blir det svårt att få till träningen nästa vecka på grund av några kvällsmöten. På måndag är det möte med IFK-styrelsen och på tisdag är det Sköviken som har möte. Men jag får träna på så gott det går de andra dagarna.

Lämna en kommentar