Snökanonerna går för fullt på Billingen

I morse tog Ingela och jag en promenad till Berget innan frukost. Det har hänt någon gång tidigare att vi gått en runda innan vi ätit frukost. Det är faktiskt ganska skönt att få igång kroppen innan man äter en god helgfrukost. Idag gick promenaden upp till Billingen för att titta till snösprutningen. Och det såg bra ut, kanonerna gick för högtryck och högarna växer bra. Nu hoppas vi på att det får vara kallt ett tag till så att kommunen hinner få färdigt hela konstsnöslingan som blir nästan 4 kilometer.

För de som inte kan hålla sig och känner att de bara måste åka skidor så går det faktiskt att åka både femman o milen, men det är inget vidare med spåren så ta ett par gamla skidor som tål lite rillning:-).

Vacker vy över hållsdammen

Jag har i alla fall tränat lite grann idag. Efter frukosten så gick Ingela o jag ner till min fantastiska Skierg. Nu skulle det köras några ångestladdade intervaller. Jag körde 4 x 1000 m och Ingela körde 4 x 500 m. Man kan faktiskt köra sig riktigt slut i en skierg. Mina 1000 metare låg mellan 3.48-3.38 minuter. Ingela körde sina 500 metare på 3.00-2.50 minuter.

Lämna en kommentar