Fredag igen

Japp, då var det fredag igen och då börjar helgen. Hm…vad händer denna helgen då? I morgon bitti ska jag ha en skidkurs för en man som ska åka Vasaloppet och behöver finslipa på tekniken. Jag var uppe på berget idag och kollade till spåren. Det finns ingen annan snö än just i konstsnöspåret. Men själva spåret är bra även om slingan har blivit lite smalare. När det blir så här milt som det har varit de senaste dagarna så blir konstsnöslingan smalare, dvs snön smälter utifrån och in.

Jag hoppas verkligen att vi får ett par riktigt kalla dagar i veckan så att kommunen kan spruta upp lite mer snö inför Billingens långlopp som går av stapeln 3 februari. Om det är någon som behöver vallaservice så kommer jag att valla skidor från tidigt på lördag morgon tills strax innan starten.

Ikväll ska vi avnjuta trattkantarellsoppa med färskt bröd till och ett glas vin. Till dessert blir det en ”nyttig” glass som Ingela gjort och består av fryst banan, hallon, kvarg och lite honung. Vi har efter nyår bestämt oss för att dra ner på sockret, främst genom att inte äta godis och fika. Godissuget försvann snabbt men man vill gärna ha något gott så här på fredagen och då gäller det att hitta lite nyttigare alternativ.

Ha en fin fredagskväll!

 

 

Lämna en kommentar