Vilka OS-hjältar vi har!

Ingela skriver idag… Idag blev det en riktigt fin svenskdag i OS! Först gör Charlotte Kalla ett superlopp och bärgar silvermedaljen efter en omöjlig Ragnhild Haga. Då tänkte jag att det var fantastiskt bra att Sverige fick ett silver idag.

En stund senare tar Hanna Öberg och överraskar alla med att ta OS-guldet i distansloppet i skidskytte. Felfritt skytte och riktigt bra skidåkning. En riktigt sensation och skidskyttarna har verkligen prickat formen. Dessutom verkar övriga i skidskyttelandslaget bli motiverade av medaljerna och vi får in flera bland topp tio både på herr- och damsidan. Såå himla kul!

Efter jobbet idag åkte jag och Andreas till Töreboda för att fira min mor som fyllt 81 år. Det har blivit en liten tradition att vi åker till Mandys Diner i Töreboda och äter hamburgare. Det är en restaurang som är inredd i femtiotalsstil, spelar femtiotalsmusik och serverar fantastiskt goda hamburgare i amerikanska bilar. Hit ska ni åka om ni vill äta goda hamburgare, gjorda från grunden med bra råvaror.

Nu är jag trött och det ska bli skönt med fredag i morgon!

Min mat som var en ekologisk och närproducerad hamburgare från Börstorps slott

 

Lämna en kommentar