Äntligen fredag!

Ingela skriver…. Äntligen fredag som är bästa kvällen utan krav och möjlighet till god mat, dryck och avkoppling.

Igår morse gick jag hemifrån i kylan ungefär vid 6.15 för att hinna till jobbet och byta ut underställ och skidbyxor mot jobbyxor och sedan tågresa mot Göteborg. Förmiddagsmöte i Göteborg, sushi på Centralen och sedan tåg tillbaka till Skövde och där hann jag med ett par timmars jobb innan det var dags att gå till Arenan för den årliga inspirationskvällen som VG-regionen anordnar för sina anställda.

Vi var ett gäng från jobbet som traskade till Arenan och fanns det ett antal utställare och montrar  man kunde kolla i. Kvällens höjdpunkter var förstås de inbjudna föreläsarna och först var det Tareq Taylor som är en känd gourmetkock som varit med en hel del i TV och andra sammanhang. Han var väldigt duktig på att berätta om sitt liv, varför han blev kock och om hans syn på bra mat. Kul att höra och han och jag är väldigt ensé om att bra mat ska lagas från grunden och att man ska undvika halvfabrikat.

Tareq Taylor, känd kock

Näste föreläsare var Mårten Nylén, personlig tränare, mest känd som tränare i Biggest Loser och sedan också som expertkommentator i Nina Warriors. Han pratade naturligtvis om träning men också om kost, mental träning. Det var underhållande men inget riktigt nytt.

Mårten Nylén

Sedan var det dags för mig att åka hemåt efter en lång dag. I morse vaknade jag jättetidigt och efter en promenad till jobbet så stämplade jag in 6.25. Det positiva med att vara tidigt på jobbet är att man får gå hem tidigt och det gjorde jag. Lånade sonens bil och åkte och storhandlade mat och nu är kylen fylld så jag klarar hela veckan. Nu blir det en lugn kväll med finalen i På Spåret och Skavlan på programmet.

Jag pratade med Micke förut och de har haft jättekallt. I eftermiddag var det ”bara” -8 och kl 20 startar Nattvasan och vi hoppas på att det inte blir för många minusgrader utan en fin färd på natten.

Lämna en kommentar