Mitt idealföre på Billingen

Just nu är det skidföret som jag gillar allra bäst, nämligen isiga, snabba spår. Det blir ofta detta föret på våren när det fryser till på nätterna och tinar på dagen. Det är nu det går snabbt att svischa runt milspåret. Att hålla 20km/tim är ingen omöjlighet nu. Ni som gillar att det går fort i spåret ska helt klart åka upp till Billingen nu i dagarna och bara köra på.

Efter mitt skidpass så var det dags för middag och jag hade  lovat att bjuda Ingela på middag idag. Det är restaurangvecka i Skövde denna vecka och ett flertal restauranger har bra erbjudande där man kan äta tvårätters middag för 200 kr. Det gäller till och med fredag så passa på att gå ut och ät god mat. Gå in på länken här: http://skovdecity.se/restaurangveckan/

Vi hade bokat bord på Mangos och som förrätt var det rödbetscarpaccio med chevre och valnötter. Till varmrätt kunde man välja antingen kött eller fisk och vi tog båda fiskvarianten. Fiskrätten bestod av smörstekt gösfilé med sandefjordssås, stekt sparris och husets gourmetpotatis. Det var riktigt gott! När vi ätit fisken så blev vi sugna på dessert också och valde då vaniljpannacotta med hallonmousse. Sedan var vi proppmätta och belåtna så då var det bara att bege sig hemåt.

Rödbetscarpaccio

Gösfilé

Vaniljpannacotta med hallon

 

Lämna en kommentar