Dåligt med träning i helgen

I helgen har det inte blivit mycket till träning, eller rättare sagt det blev ingen träning överhuvudtaget. Lite synd men vi har haft lite annat för oss istället. Idag har jag däremot kört ett lite halvdåligt pass. Jag stack upp till berget för att springa en sväng. Det blev ca 30 minuter löpning och efter detta gick jag till slalombacken och gick lite skidgång. Men det var inget skönt  eftersom det blåste kallt och var allmänt otrevligt väder. Ingela valde i alla fall att köra träning inomhus. Jag tror hon körde stakmaskinen idag.

Vi hade annars en intensiv helg med andra aktiviteter. I fredags var det AW på Sällskapet med före detta Volvokollegor och det var väldigt trevligt. I lördags jobbade vi i trädgården med att så igen vårt potatisland eftersom vi inte hinner med det. Nu ska det bli gräs där istället.

På lördagseftermiddagen åkte vi till Forsvik för att delta på möte med Forsviks Intresseförening där vi skulle presentera vår camping. Det var ett 60-tal personer där och de var väldigt intresserade av att höra om vår camping och hade många frågor. Kul!

Sedan åkte vi hem till Skövde direkt till Fredrik och Ellinor på middag. God mat och trevligt sällskap och gångavstånd hem – bra.

Lämna en kommentar