Längdskiddag på Intersport i Skövde

Igår jobbade jag på Intersport på deras längdskiddag. Jag hade hand om delen där det köptes skidor och stavar. Det var faktiskt riktigt bra försäljning. Det känns som om många har läst en del om Billingens satsning och tänker att nu ska de köpa längdutrustning i tid så att de är beredda när vi får spår på berget. Jag sålde Atomicskidor och Swixstavar.

Jag var där redan 09:15 för lite morgonfika och försnack om hur vi skulle jobba. Längdskiddagen varade mellan 10:00 – 17:00. Nu kunde jag inte vara med hela tiden utan jag var tvungen att åka därifrån kl 14:30, men jag hade fixat en ersättare i form av Jörgen A.  Anledningen till att jag inte kunde jobba hela dagen var att vi skulle åka till Lennart Cedervärn o Camilla på kvällen. Vi skulle vara med i ”På spåret” som är ett stort arrangemang av den lokala fotbollsklubben.

Detta var andra gången vi var med och vi var laddade till tusen men hade inte riktigt flytet med frågorna (eller rättare sagt med svaren). Vi lyckades bra med att få fram rätt svar på resorna men i övrigt blev det inte jättemånga poäng. Men vi hade väldigt roligt och ser fram emot nästa gång vi har möjlighet att vara med.

Här sitter domarna

Lennart och Camilla är fokuserade

Ingela klurar på något svar

Lämna en kommentar