Några relaxdagar för en skidåkare

Idag startade dagen med att jag och Josefine åkte upp till berget och åkte skidor. Jag körde 3 varv på milen. Tyvärr så var det inte mycket till spår men det fungerade bra ändå. Det kändes skönt att få till ett bra pass innan vi skulle till vår nästa aktivitet. Det var väldigt mycket folk uppe på berget och åkte skidor. Hoppas verkligen att de får ordning på konstsnöspåret att det blir fler spår att åka på.

Kallt idag!

Kallt idag!

Efter lunchen åkte vi till Hotell Vann som ligger utanför Lysekil. Vädret var superfint när vi åkte med snö och sol och riktig vinter. Vi kom fram vid 15-tiden och hann faktiskt fram till herrarnas tävling i Tour de Ski. Vi  kollade på detta lopp och sedan var det dags för besök på SPA här på hotellet. Vårt rum ligger precis bredvid SPA:et och iförda morgonrock och tofflor begav vi oss dit.

Det finns ett antal olika pooler här och vi startade med den stora där man kan simma lite. Sedan finns det himmelspool, skogspool och så vidare. Det finns även två pooler utomhus men vi väntar med dem tills i morgon. Det finns även olika typer av bastu, bland annat ångbastu. All personal är väldigt trevliga här och man känner sig väldigt välkommen.

Nu har vi precis avverkat en tvårätters middag med tillhörande vin och det var gott. Härligt att få sätta sig till bords och bli serverad god mat och dryck. Vi kan verkligen rekommendera detta ställe. Gå gärna in och kolla http://www.vann.se. I morgon ska vi besöka gymmet och sedan ut och gå långpromenad i omgivningarna.

Förrätten är serverad

Förrätten är serverad

Nöjd efter en god middag

Nöjd efter en god middag

Idag är det en månad kvar tills VM börjar i Vuokatti i Finland. Det känns så skönt att det har kommit snö och att det går att åka skidor i Skövde. Nu blir inte pressen så hård på att hitta skidspår. I dagsläget är det det över 1200 anmälda från 30 länder. Nu gäller det att bita ihop och köra hårt tills det börjar.

 

2 Responses to Några relaxdagar för en skidåkare

  1. Mats Jansson skriver:

    Hej, hur bra som helst Svensson men va f-n vi väntar ju på golfen och få revansch på vår damer 🙂

Lämna en kommentar