Resa till Arvika

Micke har åkt till Arvika för att hämta den bil som vi ska få låna. Ska bli riktigt skönt att ha en bil igen även om man tar sig fram bra per cykel och till fots när man bor i stan. Men bor man på berget så är sista biten riktigt jobbig att cykla. Dessutom har ju vädret inte varit helt stabilt i helgen.

I söndags cyklade vi ut till golfklubben och precis när vi slog ut på hål ett så började regnet samt att åskan mullrade i bakgrunden. Sedan regnade det hela rundan med undantag för några 5-minuters uppehåll. Inte såå kul….. Resultatet blev inte bra men det är bara att ta nya tag. Cyklade hem och hann precis in innan regnet vräkte ner. Sedan blev det hagel och även åska. Vi lagade middag och sedan bänkade vi oss framför TV:n och såg på friidrott. Spännande 100-metersfinal trots att vinnaren var rätt given.

Micke skulle hinna träna med Emil och Johan ett pass i Arvika när han kom fram. Han får väl skriva om det igår – om han hann med de vältränade ”ungtupparna”. Mycket prestige där….  Själv har jag vilokväll eftersom jag lämnade blod imorse. Brukar vara en bra idé att inte träna samma kväll som blodgivning – man blir seg och trött i kroppen. Men imorgon kör vi igen!

Lämna en kommentar