Rullskidpass med Josefine

Idag blev det ett rullskidpass med Josefine som är i Skövde nu när hon är julledig från Stjerneskolan. Att åka rullskidor i mellandagarna är väl inget som man har längtat efter direkt för man vill ju åka skidor så här års. Som läget är nu så har jag inget annat val än att åka rullskidor. Men nu ser det faktiskt ut att bli lite kallare och kanske till och med snö. Passet som vi genomförde idag blev ett A1 pass på ca 1:40 timmar. Det kändes faktiskt riktigt bra i kroppen, även om det rullar trögt och stavfästet inte är direkt bra. Jag tror vi stötte på 5 andra tappra rullskidåkare. Vi skidåkare är ett tufft släkte, vi åker rullskidor och springer i nästan 10 månader för att tävla i två månader.

I morgon blir det ingen träning för vi ska åka till Arvika och hälsa på Emil, Sanna och Signe. Signe är mitt barnbarn som jag ska träffa för första gången. Det ska bli roligt. Nu har jag sett att vädret ska bli lite stökigt i morgon så det blir till att köra försiktigt. Det är jag, Ingela, mamma och pappa som ska åka ihop till Arvika.

På eftermiddagen var vi iväg och inspekterade vårt nya projekt som inte har så mycket med träning att göra men väl friskvård och som ska bli väldigt roligt och spännande att prova på. Vi kommer att skriva mera om detta inom de närmaste dagarna…

Nu har vi ätit en god soppa och gott bröd och ska ägna kvällen åt lite TV-tittande och choklad (se nedan).

Riktigt god choklad!

Riktigt god choklad!

Lämna en kommentar